• Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...

BC szeminárium

Milyen programokkal várjuk a BC szemináriumon?

A BC alap szeminárium megrendezésére december 7-én kerül sor Courtyard by Marriott Budapest City Center-ben (Budapest, József krt. 5.). Azzal a céllal tartjuk meg rendezvényünket ebben a gyönyörű környezetben, hogy a blokklánc technológia jövőjéről és a legújabb trendekről osszuk meg és gyarapítsuk ismereteinket.

Időpont:  2019 december 7., péntek, 11.00 - 17.00 (érkezés 10.30-tól)

Helyszín:  Courtyard by Marriott Budapest City Center, Budapest, József krt. 5.

Ár: az egész szeminárium - kávét és snackeket is tartalmazó - belépője 12.000.-Ft.

courtyard1A főbb programok a következők:

 • Megismerkedés a kripto-piaccal és a blokklánc-technológiával
 • Kriptovaluták - Hogyan keressük meg első dollármilliónkat 2019-ben?
 • Q&A - kérdések és válaszok a cég felső vezetőitől
 • Mi az az okos-szerződés és hogyan működik?
 • Hogyan kezdjünk el egy vállalkozást a kripto iparágban?

A rendezvényen kávéval és snackekkel várjuk vendégeinket a Budapest szívében egy színvonalas szállodában.

bc logoMit érdemes feltétlenül tudnia a Blockchain Capital Ltd.-ről?

Ők egy úttörő és vezető vállalat a blokklánc technológia és a digitális eszközök területén. A világon elsőként alkottak meg egy un. indextokent (WBT), amely a TOP20 kriptovalutába kínál arányos, egyszerű és megbízható befektetési lehetőséget, mindezt az Ethereum blokkláncán, okos-szerződés alapon. Emellett szintén okos-szerződés alapon kibocsátották a vállalat értékét tükröző BCT tokent is. Folyamatosan fejlesztenek, s a cél egy blokklánc alapon működő teljes banki és biztosítási ökoszisztéma létrehozása, amely magában foglalja az okos-szerződésen keresztüli életbiztosításokat, hitelezési megoldásokat és tőzsdei kereskedési platformokat.

courtyard2Miért ajánljuk a BC szemináriumot?

 • Mert egy exkluzív környezetben, kiváló szakemberek előadásaiból ismerheti meg a blokklánc technológiát és fejlődési irányait.
 • Mert többek között a terület olyan kiváló szakértői tartanak előadást, mint a BC vállalat CEO-ja.
 • Mert a cég felső vezetőit és szakértőit személyesen is megismerheti, akik természetesen szívesen válaszolnak feltett kérdéseire.
 • Mindezt igen kedvezően, hiszen az egész szeminárium - kávét és snackeket is tartalmazó - belépője 12.000.-Ft.

sgi pterSági Péter pénzügyi elemző az Ön személyes kriptovaluta tanácsadója

Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke.

Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán.

Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.

Sági Péter az utóbbi években aktívan foglalkozik a kriptovaluták piacával. Kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert épített fel, hogy extrán jövedelmező minőségi és biztonságos kriptovaluta bányászati-, vásárlási és kereskedelmi szolgáltatásokkal és tanácsokkal láthassa el ügyfeleit, a kriptovaluták robbanásszerű ütemben növekvő piacán.

 Jelentkezés a szemináriumra

Ha kérdése van, vagy szeretne részt venni a BC szemináriumon, akkor hívjon minket, vagy kérjen tájékoztatást a "BC szeminárium, üzenet elküldése" gomb segítségével. Ez esetben visszahívjuk telefonon rövid időn belül és tájékoztatót is küldünk a megadott e-mail címére.

Név *
Kérjük, adja meg a nevét!
Település *
Kérjük, adjon meg egy településnevet!
Az Ön e-mail címe *
Kérjük, adjon meg egy létező e-mail címet!
Az Ön telefonszáma *
Kérjük, adjon meg egy telefonszámot!
*
Kérjük, válasszon az alábbi lehetőségek közül!