• Költségvetés kalkulátor
  Költségvetés kalkulátor

  Ha szeretné pontosan nyomon követni a családi költekezés alakulását, itt egy kitűnő megoldás

  – elsősorban „a családi kassza őrének" ajánljuk!

  Bővebben...
 • Befektetés kalkulátor
  Befektetés kalkulátor

  A pénz dolgozzon Önért, avagy ennyit nyerhet megtakarításain, ha tudatosan építi jövőjét!

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Céltervezés
  Céltervezés

  Segítünk górcső alá venni az anyagi szempontból legfontosabb élethelyzeteket:

  ingatlanhelyzet, gyermeki jövőkép, nyugdíjhelyzet, vagyonképzés. 

  Bővebben...
 • Leltár
  Leltár

  Érdemes végignéznie a már meglévő pénzügyi megoldásait, mert kiderülhet, hogy egy kis odafigyeléssel növelni tudja pénzügyei hatékonyságát. 

  Bővebben...

Szakértőink – Pénzügyi elemző

sagi peterÂ

Sági Péter

+36 30 7373 934

sagi.peter[a]penz-navigator.hu

Sági Péter MBA végzettségű pénzügyi szakközgazdász, pénzügyi tervező, független pénzügyi szaktanácsadó, cégvezető. Emellett a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének egyik alapítója és korábban szabályzati bizottságának elnöke. Ismereteit folyamatosan bővíti, frissíti nemzetközi konferenciákon, ahol nem kisebb pénzügyi szereplőkkel találkozik, kerekasztal beszélgetések során mint, például a chicagó-i tőzsde elnöke. Ennek köszönhetően kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszerrel és nemzetközi szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, illetve tagja a világ vezető pénzügyi tervező szövetségének, az amerikai FPA-nek (Financial Planning Association - www.fpanet.org). Fiatal kora ellenére nagyon elismert a szakmájában és nagy gyakorlattal rendelkezik több száz magán és több tucat vállalati ügyfele kapcsán. Óriási kihívásnak tartja a magyarországi pénzügyi kultúra fejlesztését, ezért rendszeresen tart előadásokat nemcsak főiskolákon, egyetemeken, hanem a nagy nyilvánosság előtt is. Emellett több folyóirat és újság pénzügyi szakértője. A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) tagja, a penz-navigator.hu portál alapítója és vezető pénzügyi tanácsadója, s a Pénzakadémia Alapítvány elnöke.


kovacs csaba

Kovács Csaba

+36 30 7373-883

kovacs.csaba[a]penz-navigator.hu

Kovács Csaba 23 évvel ezelőtt kapcsolódott be a vállalkozói világba. Az első időkben csak a saját vállalkozásait vezette és menedzselte. Ez a több mint két évtized nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is megtanította a pénz kezelésére, mint magánemberként, mint cégvezetőként. Ezt a megszerzett hatalmas tapasztalatot és tudást 2005-től az ügyfelei is elégedettséggel tapasztalhatják. Az eltelt hosszú évek során számos család, magánember és vállalkozás pénzügyi sikereihez járult hozzá. Külön szakterülete a vállalkozói pénzügyek összekapcsolása a családi kasszával.A legfontosabb hitvallása a megbízhatóság, precizitás, pontosság. Azt vallja, ha ezeket az ügyfeleivel közösen betartják, sokkal könnyebb elérni a kitűzött célokat. Mert célok nélkül nem érdemes élni!


korosine zsuzsiÂ

Kőrösi Jánosné

+36 30 7373 187

korosi[a]penz-navigator.hu

Kőrösi Jánosné vezető pénzügyi tanácsadó a Minősített Pénzügyi Tervezők Szakmai Egyesületének alapítói közé tartozik.
Széleskörű szakmai tapasztalatot szerzett a hazai és a nemzetközi pénzvilágban. A privát nyugdíjrendszer Magyarországon történő bevezetésében és annak kulcsfontosságú szerepének megismertetésében élenjáró szakember. Munkájában elismert és megbecsült szaktanácsadó, mind a pénzintézetek oldaláról, mind pedig elégedett ügyfelei, kollégái és tanítványai által.
A bizalomra épülő nyílt és tiszta kommunikáció, valamint a kifogástalan szolgáltatási minőség, kimagasló kompetencia számára elengedhetetlen, egy hosszú távú partneri kapcsolatban, legyen az Pénzintézet, Ügyfél vagy Munkatárs.
Több évtizedes pénzügyi pályafutása alatt több száz elégedett ügyféllel tart kiváló kapcsolatot, mind a magán, mind a vállalati szférában.
Munkája a hobbija is egyben. Magas szintű elvárásai és elképzelései óriási kihívást jelentenek nemcsak önmaga számára, hanem munkatársai számára is. Elgondolása szerint a Magyarországon élő emberek pénzügyi kultúráját fejleszteni kell és olyan pénzügyi megoldásokat kell eljuttatni hozzájuk, amely tisztességes, a pénzügyi céljaiknak maximálisan megfelelő és mindenkori élethelyzetükhöz igazodni tudó.
Szabadidejében örömmel tart előadásokat többek között a pénz természetéről, pénzügyi fogalmakról és lehetőségekről, az Öngondoskodás létfontosságú szerepéről, a pénzügyi tudatosság értékéről. Meggyőződése, hogy a pénzvilág alap törvényszerűségeit már gyermekkorban el kell kezdeni tanítani. 

 


aspermayer ferenc

Aspermayer Ferenc

+36 30 7373-446

aspermayer.ferenc[a]penz-navigator.hu

Aspermayer Ferenc immár több, mint egy évtizede dolgozik a pénzügyi szaktanácsadás területén, így az egyik legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező kollégánk. Ez a hosszú időszak bizonyította a gyakorlatban is azt, amit tanácsol az embereknek, azaz a közép- és hosszútávú öngondoskodás elkerülhetetlenségét.
Munkáját a lehető legnagyobb gondossággal és szakmaisággal látja el, amit bizonyít a már meglévő magán és vállalkozói szférában kialakított szép számú ügyfelei elégedettsége. Nagy szakmai tapasztalatát folyamatosan bővíti a legújabb pénzügyi és gazdasági ismeretekkel, s így emeli munkája minőségét.


gerencser ibolyaÂ

Gerencsér Ibolya

+36 30 7374-650

gerencser.ibolya[a]penz-navigator.hu

Gerencsér Ibolya független pénzügyi szaktanácsadó, aki közgazdász végzettséggel, továbbá regisztrált mérlegképes könyvelői, illetve OKJ-s szoftver üzemeltetői szakképesítéssel rendelkezik. Több évtizede van a szakmában, nemcsak pénzügyi-számviteli, hanem több éves élet- és balesetbiztosítási gyakorlatot tudhat maga mögött.
Jelenleg az értékpapír-alapú befektetések, megtakarítások megtervezése, kezelése a fő szakterülete. Meggyőződése, hogy a mai világ pénzügyi labirintusában független szakértői segítséget képes nyújtani, s ezáltal hozzá tudja segíteni ügyfeleit életcéljaik hatékonyabb eléréséhez! Célja, hogy ügyfelei pénzügyi igényeit, befektetéseinek eredményegét, vágyait, elképzeléseit, egészségügyi védelmét közös erővel, lehetőség szerint maradéktalanul tudják megvalósítani, gondoskodva az anyagi biztonságukról mind a jelenben, mind a jövőben egyaránt.
eordegh szabolcs

Eördegh Szabolcs

+36 30 773-9352

eordegh.szabolcs[a]penz-navigator.hu

Eördegh Szabolcs 2009 óta dolgozik aktívan független tanácsadóként.
Főleg a megtakarítási lehetőségek és a nyugdíjas évekre való felkészülés, vagyis az öngondoskodás fontosságára hívja fel ügyfelei figyelmét mind magánemberként, mind a céges pénzügyi megoldások lehetőségeit kihasználva.
Hiszi, hogy az ügyfél érdekeihez igazított komplex pénzügyi tanácsadás megvalósulása nyújt biztonságot ügyfeleinek, s megbecsülést a tanácsadónak.
Eddigi ügyfelei visszaigazolása megerősíti abbéli meggyőződését, hogy erre a munkára a jövőben egyre nagyobb szükség lesz.Érsek Attila

Érsek Attila

+36 30 7375-085

ersek.attila[a]penz-navigator.hu

Érsek Attila pénzügyi tervező, tanácsadó több éve foglalkozik már pénzügyekkel egy pénzintézetektől független cégcsoport szakértőjeként.

Az elmúlt évek során sok változás érte a magyar pénzügyi piacot. Célja, hogy naprakész információkat és anyagi előnyöket tudjon nyújtani mindazoknak, akik hozzá fordulnak. Ezen információkat immáron a Pénz-Navigátor elemző központtal kötött megállapodása alapján tudja is biztosítani.


Mészöly Viktor

Mészöly Viktor

+36 70 616-9835

meszoly.viktor[a]penz-navigator.hu

Mészöly Viktor pénzügyi tanácsadó több, mint egy évtizede foglalkozik pénzügyekkel.

Húsz éven keresztül dolgozott magyar, angol, német, osztrák, japán nemzetközi cégeknél, mint pénzügyi, gazdasági igazgató vagy korábban főkönyvelő. Pénzügyi tanácsadással 2009 óta, 6 éve foglalkozik.

A pénzügyi területen az alábbi területekre specializálta magát:

 • gyermekek jövőjének biztosítása; továbbtanulás, életkezdés anyagi fedezetének biztosítása;
 • anyagi biztonság megteremtése életkortól, munkalehetőségtől függetlenül, ezen a területen belül kiemelten nagy figyelmet fordít az anyagi gondoktól mentes nyugdíjas élet megteremtésére. Cél az osztrák, német nyugdíjas életszínvonala!
 • az egészségügyi biztonság megvalósítása;
 • vállalkozások pénzügyi menedzselése, költségek csökkentése.

Egyik legfontosabb sikerének tartja, mikor a gyermekek tanítása, taníttatása révén önálló és sikeres emberré válnak! Ehhez a pénzügyek sikeres menedzselése kiemelt súlyú.