• Leltár
  Leltár

  Érdemes végignéznie a már meglévő pénzügyi megoldásait, mert kiderülhet, hogy egy kis odafigyeléssel növelni tudja pénzügyei hatékonyságát. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Befektetés kalkulátor
  Befektetés kalkulátor

  A pénz dolgozzon Önért, avagy ennyit nyerhet megtakarításain, ha tudatosan építi jövőjét!

  Bővebben...
 • Költségvetés kalkulátor
  Költségvetés kalkulátor

  Ha szeretné pontosan nyomon követni a családi költekezés alakulását, itt egy kitűnő megoldás

  – elsősorban „a családi kassza őrének" ajánljuk!

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Céltervezés
  Céltervezés

  Segítünk górcső alá venni az anyagi szempontból legfontosabb élethelyzeteket:

  ingatlanhelyzet, gyermeki jövőkép, nyugdíjhelyzet, vagyonképzés. 

  Bővebben...

Karrier

 • Váltani szeretne?
 • Bizonytalannak érzi munkahelyét?
 • Netán úgy gondolja, nem értékén kezelik a személyiségét?
 • Szeretne többletjövedelmet?
 • Vagy egyszerűen csak érdeklődik a pénzügyek felé, s szeretne egy új szakmát tanulni?

Tanácsadóink a komplex és hosszú távú gondolkodást helyezik előtérbe – így nem pusztán szakmai és anyagi karriert kínálunk, hanem egyfajta minőségi és szabadabb életmódot is.

Rugalmas indulás, könnyített szakmakezdés, mentori támogatással

Amennyiben leendő munkatársunk megfelel a felvételi követelményeknek, lehetőséget biztosítunk mind a rész- mind a főmunkaidős területeken. Szakmai képzéseink révén felépítjük munkatársaink elméleti tudását, melynek gyakorlati alkalmazásához tapasztalt tanácsadóink személyes mentorként segítik hozzá leendő kollégáinkat. Az indulást követően a szakmai képzés folyamatos, s munkatársaink szisztematikusan építik fel szakmai kompetenciájukat. A gyakorlati elemzés és tanácsadás során pedig folyamatos kontroll mellett fokozatosan tanulják meg a szakmát a gyakorlatban is. Képzéseinken való részvétellel munkatársaink elsajátíthatnak egy olyan pénzügyi kultúrát és tudást, amely lehetővé teszi, hogy életük pénzügyileg tervezett, biztonságot és nyugalmat adó, minőségi lét legyen.

Kiemelkedő kereset, karrierlehetőségek

Az előrejutás nem a véletlen vagy a szerencse kérdése, hanem teljesítményalapon, eredményorientáltságot követve, az elemzői, tanácsadói tevékenység minőségi és mennyiségi mutatói alapján dől el. Amennyiben leendő munkatársunk rendelkezik a megfelelő hozzáállással, tanulni és fejlődni akarással, s természetesen időt és energiát fordít tevékenységére, akkor képzési- és a karrierrendszerünk objektív felépítése gondoskodik a szakmai és anyagi előrelépésről. A karrierben történő előrehaladás során több szakmai irány kínálkozik munkatársaink előtt, melyekre specializálódhatnak. Akit inkább a vezetői pálya vonz, annak lehetőséget biztosítunk a vezetői kompetencia felépítésére és a vezetői érvényesülésre. A rendszerben a megfelelő szakmai tapasztalatok megszerzését követően, az egyéni képességek és vágyak határozzák meg az előrelépés irányait. Erre a hivatásra kiemelkedő jövedelem jellemző, mely a szakmai előrelépéssel és a növekvő teljesítménnyel arányosan emelkedik.

Társadalmilag fontos feladat, elismerés és kellemes közösség

Pénze nem mindenkinek, de pénzügyei mindenkinek vannak – tartja a mondás. A független pénzügyi elemző, tanácsadó szerepe a jelenlegi – dinamikusan változó – gazdasági környezetben felértékelődik. Aki elfogadja ezt a tudást, hosszú távú értékeket tud teremteni családja és környezete számára. Pénzügyeink megfelelő kezelése nemcsak ügyfelünknek előnyös, hanem a nemzetgazdaság és az ország fejlődésére is pozitívan hat. Ennek következtében tanácsadóink életében is hosszú távú értékek jelentkeznek. Az ember átlagosan élete harmadát, felét a munkájával tölti, ezért nagyon fontos, hogy ezt kellemes környezetben és jó érzésekkel, lelkesedéssel tehesse meg! Erre kiemelt figyelmet fordítunk, így leendő munkatársaink egy építő közösségbe kerülnek.

Küldje el önéletrajzát az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, hogy megismerhessük Önt, s lehet, hogy ezzel a pár kattintással megváltoztatja egész életét!

karrier copy