• Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Pénzügyi stratégiák
 • Gyermeki jövőkép

Gyermeki jövőkép

A világ legjobb befektetése: gyermekeink!

gyermekA legtöbb szülő élete legfontosabb „projektjeként” tekint gyermekeire. A megszületés pillanatában ellenálhatatlanul édes kisbaba hamar cseperedik, óvodásból iskolás lesz, majd pillanatok alatt elérkezik az érettségi ideje is.

Felelősségteljes szülőként a gyermekeinkkel töltött minőségi idő mellett a mi felelősségünk felkészülni – anyagilag is – a „nagybetűs” életben való elindításukra! Egy gyermek felnevelése több tízmillió forintot jelent, melyre tudatosan kell felkészülni! Ha ez elmarad, szörnyű érzés lesz, ha nem adhatjuk meg gyermekeinknek mindazt, amire valóban szükségük lenne a sikeres és boldog élethez. Később nem lehetnek kifogásaink, ugyanis ezek a kérdések előre tervezhetőek.... Sokan félre értik, s úgy állnak hozzá, hogy „nem akarom elkényeztetni” vagy „majd megdolgozik érte”... Kifogást könnyű találni, és jóval egyszerűbb is, mint tenni egy szebb jövőért! Nyilván nem az a cél, hogy gyermeke „feneke alá tegyen mindent”, de képzelje el azt a helyzetet, amikor gyermeke a legjobb angolos az osztályban, majd 18 évesen Ön elé áll, s azt mondja, hogy az osztálytársai közül hárman is Londonba mennek továbbtanulni, s mivel ő jobb eredményeket ért el náluk eddig is: „Ugye én is mehetek!”. Vagyis ha gyermeke tehetséges nyelvekben, sportban, énekben, művészetekben stb., akkor legyen lehetősége választani!

Pénzügyi szempontból a feladat egy oktatási alap, illetve egy életkezdési alap felépítése. Előbbi a tanulmányokat, míg utóbbi az életkezdést, azaz például egy első generációs lakást vagy az első vállalkozás beindítását hivatott megalapozni. Gondoljon bele, mekkora előnnyel tud indulni gyermeke az életben! Óriási a különbség, ha felépült egy önerő, s a saját lakására fizeti a törlesztőrészleteket, mintha albérletre „dobná ki”...

Gondolkodjon időben! Ha a születéstől számítva stratégikusan építi – Ön, mint szülő – ezt az alapot, akkor gyermeke 18 éves korára megerőltetés nélkül fel tudja építeni a szükséges tőkét! Havi húszezer forintos megtakarítással számolva is nagyságrendileg 12-15 millió Ft-ot tud felépíteni!

Szakértőink megmutatják, hogy milyen úton induljon el, milyen megoldásokban érdemes gondolkodnia, s hogy szakmailag – felkészülve az élet fordulataira – hogyan építsen fel egy ilyen stratégiát!

Ne feledje, a döntés az Ön kezében van! Cselekedjen időben!

Ha ez a kérdés egy picit is elgondolkodtatta, vegye fel a kapcsolatot velünk, kérjen egy objektív, független szakvéleményt és egy díjmentes konzultációt!

Jelentkezzen itt!