• Befektetések
  Befektetések

  Megtaláljuk az Ön számára legjobb megoldásokat, melyekkel eligazodhat a befektetési lehetőségek rengetegében. 

  Bővebben...
 • Pénzakadémia Alapítvány
  Pénzakadémia Alapítvány

  A Pénz-Navigátor számára fontos a társadalmi felelősségvállalás, ezért kiemelt támogatói vagyunk a Pénzakadémia Alapítványnak, amely a pénzügyi kultúra fejlesztéséért dolgozik.

  Bővebben...
 • Cafeteria
  Cafeteria

  Ha kérdése van a cafeteriáról, itt megtalálja a választ. 

  Bővebben...
 • Portfólió átvizsgálás
  Portfólió átvizsgálás

  Teljeskörűen és objektíven átvizsgáljuk meglévő pénzügyi megoldásait, szerződéseit, s egy analízis során javaslatokat fogalmazunk meg élethelyzetével és céljaival kapcsolatban.

  Bővebben...
 • Pályázatok
  Pályázatok

  Egy vállalkozás életében kiváló lehetőséget jelent vissza nem térítendő támogatások elnyerése. Az Ön cége sem maradhat le egyetlen, számára releváns támogatásról sem! 

  Bővebben...
 • Nyugdíjtervezés
  Nyugdíjtervezés

  Időszerű és felkészült tervezéssel elérhetjük azt, hogy időskorunkban elfogadható színvonalon éljünk, s felkészüljünk a megnövekedett kockázatok kezelésére. 

  Bővebben...
 • Főoldal
 • Tőkeképzés
 • Fontos intézmények

Fontos intézmények

pénzügyi tervezésÁKK ZRt. – Államadósság Kezelő Központ ZRt.

Az ÁKK ZRt. hatáskörébe tartozik minden lényeges, az államadósság menedzselésével kapcsolatos feladat ellátása, így a belföldi és külföldi állampapír-kibocsátások menedzselése, a központi költségvetés fizetőképességének fenntartása, az állam átmenetileg szabad pénzeszközeivel való gazdálkodás, likviditáskezelési célú tevékenység.

http://akk.hu/


MNB – Magyar Nemzeti Bank

Az MNB központi bankként funkcionál, s emellett a magyar tőkepiaci intézményrendszert felügyeli.

https://www.mnb.hu/


BEVA- Befektető Védelmi Alap

A Befektető-védelmi Alap önálló jogi személy, amely a törvény rendelkezései, valamint saját szabályzatai alapján, tagjai díjbefizetései és egyéb bevételei felhasználásával korlátozott vagyoni biztosítást nyújt abban az esetben, ha valamely tagja a meghatározott ügyfélköveteléseket fedezet hiányában nem képes kiadni, vagyis a letétek kiszolgáltatására vonatkozó kötelezettségét nem tudja teljesíteni.

http://www.bva.hu/


BAMOSZ – Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetsége

A befektetési alapkezelő cégek 1993. végén úgy döntöttek, hogy létrehozzák a Befektetési Alapkezelők Magyarországi Szövetségét azzal a céllal, hogy képviseljék közös érdekeiket, megőrizzék a verseny tisztaságát és elősegítsék a további piaci fejlődést.

A szövetség fő feladatai:

 • Érdekegyeztetés, érdekközvetítés és érdekképviselet.
 • Jogszabályok véleményezése és a jogszabályalkotás befolyásolása.
 • A befektetési alapok megismertetése, megfelelő közönség- és sajtókapcsolat (PR) kialakításán keresztül.
 • Információ gyűjtése a hazai piacról.
 • Szakoktatás támogatása.
 • Kapcsolatok kialakítása a hasonló külföldi szervezetekkel (szövetségekkel).
 • Szakmai ajánlások, közös elvek megfogalmazása, a versenyetikai szabályok kialakítása.

http://bamosz.hu/


OBAOrszágos Betétbiztosítási Alap

Magyarországon a betétbiztosítással kapcsolatos feladatokat 1993-tól egy önálló intézmény, az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) látja el.

http://oba.hu/


GVH – Gazdasági Versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal jár el minden olyan versenyfelügyeleti ügyben a Tpvt. alapján, amely nem tartozik a bíróság hatáskörébe.

http://www.gvh.hu


OFE – Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület

A közép- és kelet-európai országok közül Magyarország az elsők között alapított fogyasztóvédelmi egyesületet. A Fogyasztók Országos Tanácsa 1982-ben jött létre, majd az 1991. évi átszervezéssel meg alakult jelenlegi formájában az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE).

http://www.ofe.hu


NGM – Nemzetgazdasági Minisztérium

A Nemzetgazdasági Minisztérium feladata, hogy a rendelkezésére álló gazdaságpolitikai eszközökkel és az uniós források hatékony felhasználásával elősegítse egy, az egységes európai piacon és a globalizálódó világgazdasági környezetben egyaránt versenyképes, gyors növekedésre képes, magas hozzáadott értéket előállító, innovatív, tudásalapú gazdaság kialakulását.

http://www.ngm.gov.hu/